Artikel-ID : 00242251 / Laatst gewijzigd : 05-03-2020

Toepassing voor het afhandelen van gesprekken met een slimme uitbreiding

Als u toepassingen rechtstreeks van deze website wilt downloaden, moet u downloads van andere bronnen dan Google Play op uw apparaat inschakelen.

Opmerking: Het installeren van toepassingen van onbekende of onbetrouwbare bronnen kan uw apparaat beschadigen. Download alleen toepassingen die afkomstig zijn van betrouwbare bronnen.

Klik op de knop Download (Downloaden) als u wilt doorgaan met downloaden en installeren.

Gebruiksvoorwaarden voor mobiele toepassingen van Sony

We raden u aan de app rechtstreeks op uw mobiele apparaat te downloaden en te installeren.

Het downloaden van toepassingen van andere bronnen in- of uitschakelen

Android 8 en hoger

Android 7 en lager

Wij raden u aan de installatie van toepassingen uit onbekende bronnen uit te schakelen nadat u mobiele toepassingen van Sony van deze website hebt geïnstalleerd.

APK-handtekening controleren