Artikel-ID : 00247630 / Laatst gewijzigd : 17-07-2020

Batterij van de Walkman laadt niet op

Als uw model niet wordt vermeld in de sectie met toepasselijke producten en categorieën, raadpleegt u het volgende artikel: De batterij van de Walkman laadt niet op.

Als de batterij van uw Walkman niet wordt opgeladen, controleert u het volgende:

1. Als u de Walkman probeert op te laden terwijl u deze gebruikt, duurt het langer om deze volledig op te laden.
    2. Als u de Walkman voor de eerste keer gebruikt of als u de Walkman langere tijd niet hebt gebruikt, is de batterij mogelijk helemaal leeg.
      Als dit het geval is, verschijnt het display niet op het scherm wanneer u begint met opladen, maar na ongeveer 30 minuten opladen.

Mijn Walkman heeft een USB Type-C-poort

Gebruik de meegeleverde USB-kabel om de Walkman op te laden. Kabels van derden werken niet gegarandeerd correct.

Als u een commerciële kabel wilt gebruiken, zorg er dan voor dat dit een USB Type-C-kabel is die

• voldoet aan de USB-standaard,
    • gegevens kan overdragen
    • en een weerstand van 56K Ohm heeft.

Als de kabel niet voldoet aan de USB-standaard, kan de Walkman niet worden opgeladen.

Ik laad de Walkman op met een USB-netadapter

• Gebruik een USB-netadapter met een potentiaalstroom van 1,5A.
    • Gebruik de USB-netadapter met de meegeleverde USB-kabel.
    • Controleer of de USB-kabel goed is aangesloten op zowel de Walkman als de USB-netadapter en of de USB-netadapter goed is aangesloten op een stopcontact.

Ik laad mijn Walkman op via een computer

• Gebruik de meegeleverde USB-kabel.
    • Gebruik geen USB-kabel die alleen geschikt is om op te laden of een USB-kabel die niet kan worden gebruikt voor gegevensoverdracht.
    • De Walkman kan niet worden opgeladen wanneer de computer in de slaapstand staat, zelfs niet als u de Walkman op de computer aansluit. Zorg ervoor dat u de slaapstand uitschakelt voordat u de Walkman probeert op te laden.
    • Als de Walkman is aangesloten via een aparte USB-hub, kan de Walkman niet worden opgeladen.
    • Als uw computer meerdere USB-poorten heeft, sluit u de Walkman aan op een andere USB-poort en probeert u de Walkman opnieuw op te laden.

Probeer een reset uit te voeren

Als het probleem niet is opgelost nadat u alle bovenstaande items hebt gecontroleerd, start u de Walkman opnieuw op. Raadpleeg voor meer informatie over het resetten van de Walkman de Help-gids voor uw Walkman-model.
    Onthoud dat er geen gegevens of instellingen worden verwijderd wanneer u de Walkman reset.