Artikel-ID : 00245614 / Laatst gewijzigd : 07-05-2020

Flikkerend scherm opgelost met automatische software-update – Xperia L4

Flikkerend scherm na gebruik van de camera aan de voorkant

De technici van Sony hebben een probleem vastgesteld in softwareversie 57.0.A.1.73. van de Xperia L4. Hierdoor kan het scherm gaan flikkeren wanneer u de selfiecamera met de flitsfunctie gebruikt. Wij begrijpen dat dit uw gebruikerservaring nadelig kan beïnvloeden bij het scrollen en browsen en bij algemeen gebruik van de telefoon.

Snelle oplossing

U kunt op dit moment het flikkeren verhelpen door uw telefoon opnieuw op te starten

Hoe controleer ik mijn softwareversie?

U kunt uw huidige softwareversie controleren via
    Settings (Instellingen) → Support → Software

Er komt een oplossing: een automatische update

Sony ontwikkelt met de grootste spoed een permanente oplossing, die met de komende firmwareversie (57.0.A.1.125 en hoger) wordt geïmplementeerd. Aangezien de oplossing momenteel nog in ontwikkeling is, ontvangt u deze binnenkort automatisch wanneer uw telefoon verbinding heeft met internet.

U kunt ook handmatig controleren of er Xperia-software-updates beschikbaar zijn via
    Settings (Instellingen) → Support → Software → Xperia system update (Xperia-systeemupdate)

De update wordt vermeld zodra deze beschikbaar is.