Artikel-ID : 00251101 / Laatst gewijzigd : 25-02-2021

Welcome-to-Alpha Lens Cashback

  1. Hoe neem ik deel aan de promotie?

  2.  Wat wordt beschouwd als een aanvaardbaar aankoopbewijs?

  3.  Welke formaten kunnen worden gebruikt voor het uploaden van documenten als onderdeel van het registratieproces en zijn er vereisten voor de grootte?

  4.  Ik heb mijn product enkele weken voor / na de promotiedata gekocht. Kan Sony een uitzondering maken en een cashbackbetaling autoriseren voor mijn aankoop?

  5. Ik heb geen e-mailupdates ontvangen met betrekking tot mijn claim, hoe kan ik de voortgang ervan volgen?

  6. Ik ondervind problemen bij het online registreren voor deze promotie. Wat moet ik doen?

   7. Ik heb mijn camera geregistreerd maar ik heb mijn vouchercodes niet ontvangen, wat moet ik doen?

  1. Hoe neem ik deel aan de promotie?

  Stap 1

  Koop een geschikte camera (ILME-FX3, ILCE-1/ ILME-FX6V/ILCE-7C/ ILCE-7CL/ ILCE-6000 / ILCE-6100 / ILCE-6400 / ILCE-6600 / ILCE-7M2 / ILCE-7M3 / ILCE-7R Series / ILCE-7S Series / ILCE-9 Series) tot 31.03.2022 (inbegrepen)), Registreer uw in aanmerking komende camera bij My Sony tussen 12.10.2020 en 15.06.2022 (inbegrepen) en ontvang 3 coupons om geld terug te krijgen wanneer u een in aanmerking komende lens koopt bij een deelnemende winkel (in Nederland - in België) tussen 12.10.2020 en 30.06.2022 haal de code op.  

  Stap 2

  Ga naar de campagne website (in Nederland - in België) en klik op de knop "Claim hier" om uw product te registreren. Claims kunt u indienen vanaf de datum van aankoop t/m uiterlijk 31.07.2022.

  LET OP: U kunt uw claim indienen tussen 12.10.2020 en 31.07.2022.

  Stap 3

  Log in of maak een MySony account aan en vul het campagneformulier in met de volgende gegevens:

  · Informatie over uw lens: serienummer, unieke vouchercode ontvangen via My Sony, aankoopdatum en winkel

  · Uw persoonlijke details:  naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en bankgegevens.

  ·Uw aankoopbewijs van de lens

  · Een foto van uw uitgeknipte serienummer

  Klik na het verstrekken van deze informatie op de knop 'Verzenden'.

   

  Stap 4

  Nadat u uw formulier heeft verzonden, wordt u omgeleid naar een bevestigingspagina en ontvangt u een e-mail waarin wordt bevestigd dat uw registratie naar uw e-mailadres wordt verzonden. Uw registratiecode is een 8-cijferig nummer dat in de onderwerpregel van de e-mail wordt weergegeven. Deze code fungeert ook als referentienummer voor vragen over de campagne.

  Stap 5

  Als uw claim voldoet aan de algemene voorwaarden  (voor Nederland - voor België) van de promotie, ontvangt u uw aangewezen cashback tussen 30 en 60 dagen nadat uw claim is gevalideerd. Als u de status van uw cashbackclaim wilt controleren, klikt u op de link 'De status van uw claim bekijken' op de startpagina van de campagne  (in Nederland - in België).

  LET OP: er kunnen maximaal drie (3) claims per klant worden ingediend (en slechts een claim per model).

  2.  Wat wordt beschouwd als een aanvaardbaar aankoopbewijs?

  Een aanvaardbaar aankoopbewijs moet voldoen aan de onderstaande criteria:
  1- Naam van de retailer.
  2- Datum van aankoop.
  3- Productdetails.
  4- BTW-nummer van de retailer.
  In aanmerking nemend dat de claim kan worden afgewezen als de geleverde documenten niet aan de bovenstaande criteria voldoen. 

  3.Welke formaten kunnen worden gebruikt voor het uploaden van documenten als onderdeel van het registratieproces en zijn er vereisten voor de grootte?

  Uw bestand mag niet groter zijn dan 5 MB. U kunt alleen de standaard JPG-, JPEG- PNG- en PDF-indelingen uploaden.

  4. Ik heb mijn product enkele weken voor / na de promotiedata gekocht. Kan Sony een uitzondering maken en een cashbackbetaling autoriseren voor mijn aankoop?

  Nee. We behandelen alleen de aanvragen van klanten waarvan het product is gekocht binnen de data die worden vermeld in de Algemene voorwaarden  (voor Nederland - voor België).

  5. Ik heb geen e-mailupdates ontvangen met betrekking tot mijn claim, hoe kan ik de voortgang ervan volgen?

  Een geautomatiseerde bevestigingsmail wordt verzonden wanneer uw claim is ingediend en nog een e-mail wanneer uw claim wordt geaccepteerd. Als we meer informatie nodig hebben, ontvangt u een afzonderlijke e-mail. Controleer alstublieft uw spam / ongewenste map in uw mailbox. Bovendien kunt u deze link (in Nederland - in België).gebruiken om de voortgang van uw claim bij te houden door de claim-ID op te geven die wordt verstrekt in de bevestigingsemail.

  6.Ik ondervind problemen bij het online registreren voor deze promotie. Wat moet ik doen?

  Neem gerust contact op met onze supportlijn via via deze link voor Nederland of deze link voor België v hulp bij het indienen van uw claim of voor het melden van problemen die u tegenkomt.

  7. Ik heb mijn camera geregistreerd maar ik heb mijn vouchercodes niet ontvangen, wat moet ik doen?

  Als u een nieuwe klant bent, zorg er dan voor dat u een in aanmerking komende camera hebt geregistreerd (ILME-FX3, ILCE-1/ ILME-FX6V/ILCE-7C/ ILCE-7CL/ ILCE-6000 / ILCE-6100 / ILCE-6400 / ILCE-6600 / ILCE-7M2 / ILCE-7M3 / ILCE-7R-serie / ILCE-7S-serie / ILCE-9-serie) op My Sony tussen 12-10-2020 in 15-06-2022. De aankoopdatum van deze camera moet tussen 12-10-2020 in 31-03-2022 liggen. Opmerking: de drie unieke codes worden binnen 24 uur na de productregistatie in een aparte email naar u verstuurd.

  Als u een bestaande klant bent en vóór 12-10-2020 een in aanmerking komende camera hebt geregistreerd, maar in de afgelopen 12 maanden geen lensaankoop bij Sony hebt geregistreerd, zou u uiterlijk 12-10-2020 een e-mail van My Sony met uw persoonlijke codes moeten hebben ontvangen. Dit zal echter enkel gebeurd zijn indien u tijdens het creëren van uw My Sony account akkoord bent gegaan met het ontvangen van My Sony emails en minstens één nieuwsbrief (bv My Sony nieuwbrief).

  Als u geen e-mail heeft ontvangen, controleer dan uw spam-folder.