Artikel-ID : 00253308 / Laatst gewijzigd : 14-03-2021

Ondersteunt mijn tv de Apple TV-app?

Wat is Apple TV?

Met de Apple TV-app op Smart tv's van Sony hebben klanten toegang tot Apple TV+, premium Apple TV-zenders en kunnen ze meer dan 100.000 films en tv-programma's kopen of huren. Klanten kunnen zich abonneren op Apple TV+ via de Apple TV-app op Sony Smart TV's, iPhone, iPad, iPod Touch en Mac of op tv.apple.com.
    Ga voor meer informatie naar Apple TV Support

Compatibele televisies

Ondersteuning voor de Apple TV-app is beschikbaar voor de volgende geselecteerde tv-modellen na een software-update:

• 2020 Sony's Android TVs: XH80, XH81, XH85, XH90, XH91, XH92, XH95, ZH8, A8 en A9 Series

• 2019 Sony's Android TVs: XG85, XG87, XG95, ZG9 en AG9 Series

• 2018 Sony's Android TVs: AF9 en ZF9 Series

De datum waarop uw tv de software-update ontvangt, varieert. Als u de functie voor het automatisch controleren op updates hebt ingeschakeld, verschijnt er een melding op uw tv wanneer de update beschikbaar is.

*Apple, Apple TV, iPhone, iPad, iPod touch en Mac zijn handelsmerken van Apple Inc.