Artikel-ID : 00257903 / Laatst gewijzigd : 23-04-2021

Zelfs als de HDMI-kabel stevig in de camera is gestoken, voelt deze nog steeds los aan bij de connector.

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Een zwevende constructie wordt gebruikt om de belasting op de connector te verdelen wanneer de kabel wordt geplaatst of verwijderd. Hoewel het los kan aanvoelen, is dit geen defect.

OPMERKING: Deze video laat zien hoe de connector in de camera en de zwevende constructie geplaatst dient te worden zoals hierboven omschreven.