Artikel-ID : 00254450 / Laatst gewijzigd : 29-12-2020

Camcorders: wat kan ik doen met de netwerkfunctie?

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

De camcorder schakelt het volgende in bij gebruik van de Content Browser Mobile-toepassing:

• Bediening op afstand via LAN.
    • Bestandsoverdracht via LAN.
    • Videobewaking via LAN.

OPMERKING: raadpleeg voor meer informatie Aansluiten op een apparaat met behulp van een LAN-kabel in de handleiding van uw product. Handleidingen worden op onze ondersteuningswebsite gepubliceerd