Artikel-ID : 00256298 / Laatst gewijzigd : 25-01-2021

Wat zijn de functies van de ILME-FX6? En wat zijn de verschillen in vergelijking met de PXW-FX9?

  BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

  Belangrijkste functies van de camcorder

  De FS5-serie heeft een compacte en lichte behuizing die geschikt is voor professionele video-opnamen. De camcorder is voorzien van een FF-sensor die een hoge expressie van videobeelden en de nieuwste snelle Hybrid Auto Focus (Hybride automatische scherpstelling) biedt, waardoor een proces dat voorheen een uitdaging was eenvoudiger wordt.

  Verschillen met de FX9

  De FS5-serie biedt verschillende mogelijkheden voor het opnemen van de video, en in de uitbreidbaarheid en de gebruiksvriendelijkheid van de camera.

  FX6

  • De FF 4K-sensor biedt verbeterde prestaties in de gevoeligheid en maakt opnamen in 4K 120 fps mogelijk.
  • Dankzij het lichte en compacte gewicht van de behuizing is een breed scala aan bedieningsstijlen mogelijk, van opnamen zonder statief tot opnamen met een drone.

  FX9

  • De FF 6K-sensor maakt 4K-opnamen van hoge kwaliteit mogelijk met een verbeterde waargenomen resolutie en een beter ruisgevoel door oversampling vanaf 6K. De FX9 produceert 4K-resolutie, zelfs in de S35-modus, waardoor 4K-productie mogelijk is met PL-lenzen die het bereik van video-expressie vergroten en met compacte zoomlenzen die langere brandpuntsafstanden mogelijk maken. De camera ondersteunt ook Dual Base ISO.
  • Door de meegeleverde arm te gebruiken, kunt u langer vanaf de schouder stabiele opnamen maken (de FX6 heeft geen compatibele arm).
  • U kunt deXDCA-FX9-uitbreidingsunit bevestigen, die meer uitbreidingsmogelijkheden biedt en compatibel is met een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder uitzendstations.
  • Ook 4K 120 fps-uitvoer door RAW-uitvoer zal in de toekomst ook worden ondersteund.