Artikel-ID : 00256307 / Laatst gewijzigd : 25-01-2021

Welke effecten biedt de basis-ISO-gevoeligheid?

  BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

  Om optimaal te profiteren van de prestaties van de sensor met hoge gevoeligheid, kan de instelling voor basisgevoeligheid op de camcorder worden gewijzigd om de ISO-bovengrens uit te breiden naar 409.600 (*1) voor opnamen op donkere locaties (de ISO-bovengrens voor de FS5II is 32.000 (*2).

  Bovendien is de basisgevoeligheid tijdens S-Log3-opnamen vast ingesteld op ISO 2000 voor de FS5II, en kunt u een standaard basisgevoeligheid van ISO 800 of een hoge gevoeligheid van ISO 12.800 voor donkere omgevingen selecteren. Dit breidt het opnamebereik effectief uit.
  Daarnaast maakt een grote breedte van 15+ stops video-opnamen mogelijk in omgevingen met een breed scala aan lichtniveaus, terwijl te felle highlights en te dichte schaduwen worden onderdrukt. De full-size sensor met hoge gevoeligheid zorgt, samen met de comfortabele mobiliteit van de camcorder, voor videoproductie van hoge kwaliteit in elke opnameomgeving.

  *1Als de opnamemodus is ingesteld op Custom (Aangepast)
  *2 Als Beeldprofiel is ingesteld op Standaard