Artikel-ID : 00254179 / Laatst gewijzigd : 28-12-2020

Waarom is de tekst op de tv onscherp wanneer deze een 4K 120 Hz-signaal van een ander apparaat ontvangt?

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Er was een softwareprobleem in de videoverwerking wanneer de tv in de game-/grafische modus werd gebruikt. Met de tv-software-update versie 6.0414 van Sony wordt dit probleem opgelost.

De nieuwste software-update voor mijn Android TV downloaden

Om software-updates te kunnen ontvangen, zorgt u ervoor dat de instelling Automatically check for update (Automatisch updates zoeken) of Automatisch software download van uw tv is ingesteld op ON (Aan). Zo wordt een update automatisch gedownload zodra er een beschikbaar is voor uw apparaat. Als u deze instelling op OFF (Uit) hebt gezet, dient u handmatig te controleren of er updates voor uw tv beschikbaar zijn.

U kunt de update downloaden van de downloadpagina voor uw tv-model en deze handmatig installeren.

Ik heb de nieuwste software-update gedownload, maar de tekst op de tv is nog steeds onscherp bij een inkomend 4K 120 Hz-signaal

4K 120 Hz-ondersteuning is een relatief nieuwe tv-functie die is ontworpen met videocontent en niet met foto's in gedachten. De voordelen van de vernieuwingsfrequentie van 120 Hz, zoals vloeiende en niet-flikkerende video, zijn daarom het best merkbaar wanneer de tv in de gamemodus/grafische modus wordt gebruikt.

Wanneer u foto's weergeeft, raden we u aan de signaalinstelling op het uitvoerapparaat te wijzigen in 4K 60 Hz voor optimale beeldverwerking.