Artikel-ID : 00255401 / Laatst gewijzigd : 28-12-2020

Android-apps met uw Android TV van Sony gebruiken

Net als de meeste smartphones is uw Sony Android TV ook een Android-apparaat. Hierdoor heeft deze toegang tot een breed scala aan toepassingen. In deze video komt u meer te weten over hoe apps met het besturingssysteem van uw Android TV van Sony werken.

Meer informatie over apps voor Android TV's van Sony:
    https://www.sony.co.uk/electronics/support/articles/00114472

Leer hoe u content naar uw Android TV van Sony kunt casten:
    https://www.sony.co.uk/electronics/support/articles/00241428

Leer hoe u uw Android TV van Sony kunt bijwerken:
    https://www.sony.co.uk/electronics/support/articles/00119543

Ga naar de ondersteuningswebsite:
    https://www.sony.co.uk/electronics/support

This video supports subtitles.
    How to turn captions on or off when watching Internet videos from YouTube.