Artikel-ID : 00262931 / Laatst gewijzigd : 21-06-2021

Er komt geen geluid uit de soundbar bij het afspelen van bestanden in dts-HD Master Audio-indeling

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Probeer een van de volgende instellingen op het HDMI-apparaat dat is aangesloten op de Soundbar:

• Wijzig het audiokanaal van de disc of inhoud in een andere audio-uitvoer dan DTS, bijvoorbeeld LPCM of Dolby.
    • Stel de audio-uitvoer van het HDMI-apparaat in op LPCM.
      (Raadpleeg de handleiding van het apparaat als u niet weet hoe u de instellingen voor audio-uitvoer moet wijzigen)