Artikel-ID : 00259715 / Laatst gewijzigd : 21-06-2021

BRAVIA CORE: Veelgestelde vragen

Wat is BRAVIA CORE?

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

De BRAVIA CORE™-app is een videoservice die wordt geleverd bij in aanmerking komende tv-modellen. Deze app biedt toegang tot een reeks nieuwe releases en klassieke films, waaronder de grootste IMAX® Enhanced-filmcollectie, UHD-kwaliteit zonder kwaliteitsverlies met Pure Stream™, en nog veel meer!

Aanbiedingen variëren per apparaat en regio. Als u meer informatie nodig hebt over de service en hoe u deze kunt gebruiken, kijk dan op onze BRAVIA CORE-promotiepagina. Als u te maken hebt met een probleem met de app of de voucher met code, of als u vragen hebt over het gebruik van de service, ga dan naar onze speciale Veelgestelde vragen voor BRAVIA CORE.

OPMERKING: Als u onlangs een in aanmerking komende tv hebt gekocht, moet de eerder geïnstalleerde BRAVIA CORE-service worden bijgewerkt naar de huidige versie in de Google PlayStore.