Artikel-ID : 00260123 / Laatst gewijzigd : 20-04-2021

De headset kan niet worden ingeschaked.

Probeer het volgende:

• De headset kan niet worden ingeschakeld tijdens het opladen van de batterij. Verwijder de USB-kabel en schakel de headset in.
    • Verzeker u ervan dat de oplaadbare batterij van de headset voldoende is opgeladen. Als dat niet het geval is, laadt u de headset op.
    • Reset de headset. Als het resetten niet werkt, initialiseert u de headset.
      Voor meer informatie over het resetten en initialiseren van uw headset, raadpleegt u de gebruiksaanwijzing die bij de headset werd geleverd.