Artikel-ID : 00260845 / Laatst gewijzigd : 23-04-2021

Netflix naar een tv casten met Google Cast

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Om Netflix-content van uw mobiele apparaat of tablet naar een tv te kunnen sturen met Google Cast moet er aan twee voorwaarden worden voldaan.

1. Zorg ervoor dat uw mobiele apparaat of tablet is verbonden met hetzelfde Wi-Fi-netwerk als de tv. Controleer bovendien of het mobiele apparaat of de tablet is verbonden met het Wi-Fi-netwerk en niet met uw mobiele verbinding.
    2. Meld u aan bij dezelfde Netflix-account op alle apparaten waarmee u wilt casten. Denk hierbij aan uw mobiele apparaat en tv of uw tablet en tv. Netflix zal alleen naar de tv worden gecast als de accounts hetzelfde zijn.