Artikel-ID : 00266344 / Laatst gewijzigd : 27-08-2021Afdrukken

Herinneringen instellen en nooit uw favoriete tv-programma's missen

  BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

  Door een herinnering in te stellen voor een tv-programma dat u wilt zien, kunt u er zeker van zijn dat u het nooit zult missen. De functie Reminder (Herinnering) schakelt van het tv-programma waar u naar kijkt automatisch over naar het tv-programma dat u wilt zien, net wanneer het op het punt staat te beginnen. Dit werkt zelfs als de tv in de stand-bymodus staat en kan worden ingesteld op maximaal 18 programma's per keer. Volg de stappen in dit artikel om herinneringen in te stellen voor uw favoriete programma's.

  How to set a reminder (Een herinnering instellen)

  How to cancel a reminder (Een herinnering annuleren)

  OPMERKINGEN:

  • Reminder (Herinnering) en Timer REC kunnen niet tegelijkertijd voor hetzelfde programma worden ingesteld.
  • Als de tv wordt ingeschakeld omdat er een herinnering is ingesteld voor een tv-programma, wordt de tv niet automatisch uitgeschakeld. Om er zeker van te zijn dat uw tv niet aan blijft terwijl u afwezig bent, verwijdert u de tv-programma's waarvoor herinneringen voor die tijd zijn ingesteld uit de Reminder list (Herinnering lijst), of schakelt u de functie voor het uitschakelen van de inactieve tv in door de onderstaande stappen uit te voeren.

   How to set up the Idle TV power off function (De functie voor het uitschakelen van de inactieve tv instellen)