Artikel-ID : 00264486 / Laatst gewijzigd : 23-06-2021

Ik heb geen toegang tot IPTV-apps en er verschijnt een foutcode tijdens de software-update (22 juni 2021)

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Dit artikel helpt bij een probleem waarbij u geen toegang hebt tot IPTV-apps op uw tv (WE6-, WE7- of XE70-serie) en er een fout optreedt tijdens de software-update

Voor u begint

Controleer eerst of u een of meer van de onderstaande symptomen ervaart:

• U hebt een IPTV-service gestart, maar de services in All Apps (Alle apps) zijn plotseling verdwenen.
    • U hebt een IPTV-service gestart, maar u krijgt een foutcode .
    • U probeert handmatig Internetinhoud vernieuwen uit te voeren, maar u kunt nog steeds geen services zien die zichtbaar zijn inAll apps (Alle apps). U hebt geprobeerd het netsnoer van de tv uit het stopcontact te halen en weer in het stopcontact te steken, maar dit heeft het probleem niet opgelost.
    • U hebt geprobeerd een handmatige software-update uit te voeren, maar uw tv toonde een foutmelding met foutcode 4057.

Hoe kan ik dit probleem oplossen en weer toegang krijgen tot IPTV-apps?

Volg de onderstaande stappen om weer toegang tot IPTV-apps op uw tv te krijgen.

Stap 1: Persoonlijke gegevens initialiseren

1. Druk op de HOME-knop op de meegeleverde afstandsbediening.
    2. Selecteer onder aan het scherm [Customer Service] (Klantondersteuning) → [Initialize Personal Information] (Persoonlijke gegevens initialiseren). Hierdoor worden gegevens of bestanden uit de cache gewist.
    3. Probeer vervolgens de internetinhoud handmatig te vernieuwen door naar [Instellingen] → [Systeem settings] → [Set-up] (Instellen) → [Netwerk] → [Internetinhoud vernieuwen] te gaan.
    4. Als dit niet werkt, gaat u naar de volgende stap.

Stap 2: De tv terugzetten naar de fabrieksinstellingen

Als stap 1 niet werkte, gaat u naar [Customer Support] (Klantondersteuning) → [Fabrieksinstellingen] om de fabrieksinstellingen van uw tv te herstellen. Ga daarna verder met de volgende stap.

Stap 3: Start de services en werk deze bij

Start na het voltooien van stap 1 of 2 een van de volgende services: YouTube, Netflix, Amazon Prime Video of Maxdome. Volg daarna de instructies om de software bij te werken. Als de software-update niet automatisch start, ga dan naar de volgende stap.

Stap 4: Werk uw tv bij (als dat nog niet in stap 3 is gebeurd)

U kunt een software-update uitvoeren door de functie Automatisch software download in te schakelen in de sectie Customer Support (Klantondersteuning) in het menu Instellingen.

U kunt dit ook handmatig met een USB-stick doen. U vindt de instructies voor hoe u dit kunt doen op de pagina's met softwaredownloads voor de tv:

OPMERKING: u kunt software-updates voor andere tv-modellen vinden op de ondersteuningspagina van Sony. Voer de naam van uw tv-model in de zoekbalk in (bijv. KD-55X700E), selecteer uw model in de lijst en controleer of er een nieuwe update beschikbaar is in de sectie 'Downloads'.