Artikel-ID : 00267517 / Laatst gewijzigd : 29-10-2021

Verschil in batterijcapaciteit tussen het linker- en rechteroordopje van de WF-1000XM4

De snelheid van het batterijverbruik kan per oordopje verschillen en hangt af van de instelling van elke functie en de omstandigheden waaronder u de oordopjes gebruikt. Dit is normaal gedrag.
    De cijfers die u ziet in de app Headphones Connect en hoort van de spraakbegeleiding zijn schattingen die enigszins kunnen verschillen.

Om de verschillen tot een minimum te beperken, kunt u uw oordopjes het beste veilig opbergen in de oplaadcase als u ze niet gebruikt.