Artikel-ID : 00272632 / Laatst gewijzigd : 14-12-2021

Heeft mijn tv de functie Beeld-in-beeld (PIP), Beeld-en-beeld (P&P) of Twin Picture (Dubbel beeld)?

• Voor modellen van Google TV™/Android TV™ uit 2021: Deze functies zijn niet beschikbaar op de tv. Vergelijkbare functionaliteit kan echter beschikbaar zijn via een service of kanaal van derden voor sport, video's, etc. Raadpleeg uw kabel- of satellietprovider voor opties.
    • Voor andere tv-modellen: Raadpleeg het artikel Beeld-in-beeld (PIP), Beeld-en-beeld (P&P) en Twin Picture (Dubbel beeld) voor meer informatie.