Een Sony-account is een account dat u kunt gebruiken voor meerdere services die worden geleverd door de Sony-groep. U hebt een Sony-account nodig om u te kunnen registreren voor Creators' Cloud.
U kunt uw registratie annuleren in Monitor & Control of op de website. Met de volgende methoden wordt alleen de registratie voor Creators' Cloud geannuleerd. De registratie van uw Sony-account blijft behouden.
Opzeggen in de app
Meld u eerst aan bij de account die u wilt opzeggen. Selecteer vervolgens (Menu) → [Instellingen/Ondersteuning] → [Account] → [Uitschrijven voor Creators' Cloud].
Meld u af voor alle services waarvoor u zich hebt geregistreerd met uw Sony-account. Wanneer u niet meer voor services bent geregistreerd, wordt uw Sony-account automatisch verwijderd.
Accepteer de Youtube-cookies om deze video te bekijken
Ga naar je cookievoorkeuren hieronder en zorg ervoor dat je de Youtube-cookie inschakelt in het gedeelte 'Functioneel'.