Wat is het verschil tussen "Music Center for PC" en "Music Center" voor Android/iOS? (Music Center for PC Ver.1.0)

"Music Center for PC" is een applicatie voor Windows-pc's. Met "Music Center for PC" kunt u nummers afspelen of beheren, nummers overdragen naar de WALKMAN®, en nummers afspelen met behulp van een netwerk-compatibel audio-apparaat.

"Music Center" is een applicatie voor smartphones of tablets met een Android- of iOS-besturingssysteem. Met "Music Center" kunt u audio-apparaten, enz., op afstand bedienen, maar u kunt geen nummers overdragen naar de Walkman met behulp van "Music Center".