Wat is het verschil tussen "Music Center for PC" en "Media Go"? (Music Center for PC Ver.1.0)

"Music Center for PC" ondersteunt nieuwe audioformaten. Daarnaast zijn de belangrijkste functies van "Music Center for PC" het afspelen en beheren van nummers, en het overdragen van nummers naar de WALKMAN® met behulp van een Windows-computer. "Music Center for PC" heeft echter geen functies voor video's en foto's.

Zie de onderstaande tabel voor de verschillen in functies tussen "Music Center for PC" en "Media Go".

Vergelijking van functies tussen "Music Center for PC" en "Media Go"
    Media Player en andere algemene functies Music Center for PC Media Go
    Afspelen van muziekinhoud Compatibel Compatibel
    Afspelen van hoge-resolutie audio (FLAC, DSD) Compatibel Compatibel
    Equalizer Compatibel Compatibel
    Weergeven van illustraties of metadata Compatibel Compatibel
    Beheren van muziekinhoud, bewerken van metadata, en ondersteuning voor afspeellijsten Compatibel Compatibel
    Ondersteuning voor podcasts Filmpjes worden niet ondersteund. Compatibel
    Afspelen van video's en foto's   Compatibel
    Bewerken van muziekinhoud (opsplitsen/samenvoegen) Compatibel Compatibel
    Bewerken van bestanden met songteksten   Compatibel
    Ondersteuning voor de Walkman Music Center for PC Media Go
    Overdragen van muziekinhoud Compatibel Compatibel
    Overdracht van podcastbestanden Filmpjes worden niet ondersteund. Compatibel
    Overdragen van filmpjes en foto's   Compatibel
    Importeren van muziekinhoud vanaf de Walkman Compatibel Compatibel
    Overdragen/importeren van afspeellijsten Compatibel Compatibel
    Overdragen van bestanden met songteksten Compatibel Compatibel
    Afzonderlijk overdragen van audiobestanden voor het leren van talen Compatibel Compatibel
    Overig Music Center for PC Media Go
    USB-DAC-uitvoer Compatibel Compatibel
    Functies voor een thuisnetwerk Filmpjes worden niet ondersteund. Compatibel