De foutcode "00001b88" wordt afgebeeld en de toepassing kan niet worden gestart. (Music Center for PC Ver.1.0)

Verander de instelling "Startup Type" voor de service "PACSPTISVR" naar "Manual".

Hint

Als "Disable" is geselecteerd als de instelling voor "Startup Type" van de service "PACSPTISVR", wordt de foutcode [00001b88] afgebeeld en kan de applicatie niet worden geopend.
    Verander de instelling voor "Startup Type" naar "Manual" in de eigenschappen van de service "PACSPTISVR" en probeer daarna de toepassing opnieuw op te starten.

Windows 10

1. Klik op [Start] op uw computer. Selecteer daarna [Systeem] onder "S" in de lijst met toepassingen.
      Klik op [Start] en selecteer daarna [Systeem] onder "S" in de lijst met toepassingen.
    2. Selecteer [Configuratiescherm] in de lijst.
      Selecteer [Configuratiescherm].
    3. Selecteer het volgende:
      [System and Security] – [Administrative Tools] – [Services]
    4. Dubbelklik op [PACSPTISVR].
    5. Verander [Startup Type] naar [Manual] en klik daarna op [OK].
    De procedure is nu voltooid.
    Probeer "Music Center for PC" te openen.

Windows 8.1

1. Open [Configuratiescherm] als volgt:

Verplaats de cursor naar de rechterbovenhoek van het scherm [Desktop] om de charm weer te geven. Selecteer daarna [Instellingen]. Selecteer [Configuratiescherm] in de charm [Instellingen].

Verplaats de cursor naar de rechterbovenhoek van het scherm [Desktop] om de charm weer te geven. Selecteer daarna [Instellingen]. Selecteer [Configuratiescherm] in de charm [Instellingen].
    2. Selecteer het volgende:
      [System and Security] – [Administrative Tools] – [Services]
    3. Dubbelklik op [PACSPTISVR].
    4. Verander [Startup Type] naar [Manual] en klik daarna op [OK].
      Verander [Startup Type] naar [Manual] en klik daarna op [OK].
    De procedure is nu voltooid.
    Probeer "Music Center for PC" te openen.

Windows 7

1. Klik op [Start] – [Configuratiescherm] op uw computer.
    2. Selecteer het volgende:
      [System and Security] – [Administrative Tools] – [Services]
    3. Dubbelklik op [PACSPTISVR].
    4. Verander [Startup Type] naar [Manual] en klik daarna op [OK].
    De procedure is nu voltooid.
    Probeer "Music Center for PC" te openen.