Belangrijkste kenmerken/Technische gegevens (Music Center for PC Ver.1.0)

Afspelen

Ondersteunde indelingen

ATRAC (.oma/.aa3) / ATRAC Advanced Lossless (.oma/.aa3) / WAV (.wav) / MP3 (.mp3) / AAC (.3gp/.mp4/.m4a) / HE-AAC (.3gp/.mp4/.m4a) / WMA (.wma) / DSD (.dsf/.dff) / FLAC (.flac) / MQA (.mqa.flac) / APE (.ape) / ALAC (.mp4/.m4a) / AIFF (.aiff/.aif)

Afspelen van Hoge-Resolutie Audio-bronnen

Beschikbaar

• De geluidskwaliteit van de muziek in de MQA-indeling is gelijk aan de FLAC-indeling bij afspelen op de computer.
    Afspelen van muziek-cd 's
    Beschikbaar
    Equalizer-functie
    Beschikbaar
    Functies voor een thuisnetwerk
    U kunt muziek overdragen vanaf "Music Center for PC". U kunt ook "Music Center for PC" gebruiken als een server.
    USB-DAC-uitvoer
    ASIO/Uitsluiten WASAPI
    Afspelen van video's en foto 's
    Niet beschikbaar
    Podcast-functie
    Beschikbaar

Overdragen/importeren

Muziek overdragen naar de WALKMAN®

Beschikbaar

• De overdraagbare muziekbestandsindelingen verschillen afhankelijk van de Walkman van de bestemming.
    Muziek overdragen met codec-conversie
    U kunt muziekbestanden overdragen door ze te converteren naar de AAC-indeling.
    Muziek-cd's importeren
    U kunt de bestandsindeling kiezen voor muziek die wordt geimporteerd vanaf cd's. Selecteer uit de volgende indelingen.
    FLAC (.flac) / WAV (.wav) / MP3 (.mp3) / AAC (.mp4)

Organiseren/bewerken

Muziekinformatie en omslagontwerp automatisch ophalen
    Via het internet
    Muziekinformatie bewerken/omslagontwerp registreren en veranderen
    Beschikbaar bij handmatig bewerken
    Afspeellijsten bewerken

Beschikbaar in de M3U-indeling (.m3u/.m3u8)

• Mogelijk kunt u afspeellijsten die zijn gemaakt op de producten van andere leveranciers niet importeren.
    • U kunt een CUE-blad niet gebruiken.
    Muziekbestanden opdelen en samenvoegen
    Beschikbaar (.mp3/.oma)
    De indeling van muziekbestanden converteren
    Beschikbaar (.wav)

Overige

Kennisgevingen voor bijwerken van applicatie
    Beschikbaar
    De software van de Walkman bijwerken
    Beschikbaar

Opmerking

• Wanneer u muziekinhoud importeert in "Music Center for PC", kan een deel van de metadata verloren gaan.