Inhoud vanaf de WALKMAN® importeren (Music Center for PC Ver.1.0)

Nummers vanaf de Walkman importeren

U kunt nummers die zijn opgeslagen op de Walkman importeren in "Music Center for PC".

Schermafbeelding die de procedure toont voor het importeren van nummers vanaf de Walkman. Voor meer informatie over de procedure raadpleegt u de tekst.
    1. Sluit de Walkman aan op een computer.
    2. Klik op [Overdragen naar apparaat] (A).
    3. Selecteer een apparaat (zoals de Walkman) (B) waar vanaf u nummers wilt importeren.
    4. Klik op (C) [Muziek], [Podcasts] of [Taal leren].

Opmerking

• Het pictogram (C) [Taal leren] wordt niet weergegeven op sommige modellen van de Walkman. Als u Taal leren-inhoud wilt importeren, selecteert u de inhoud in de lijst onder [Muziek].
    5. Selecteer de nummers (D) die u wilt importeren.
    6. Klik op [Importeren naar bibliotheek.] (E).