Afspeelscherm (Music Center for PC Ver.1.0)

Schermafbeeldingen van het weergavescherm. Voor meer informatie over elk item, raadpleegt u de tekst.
    (A) Afspeelbedieningen (*)

De volgende bedieningen zijn beschikbaar:

• Nummers afspelen
    • Volume
    • De geluidskwaliteit aanpassen (equalizer-functie)
    • De afspeelfunctie, enz. wijzigen
    (B) Ontdekkingszone

U kunt het nummerzoekscherm, het omslagontwerp voor albums, het equalizer-scherm, enz., weergeven

(C) Lijst met inhoud

U kunt een lijst met nummers of afspeellijsten weergeven.

(Hoge-Resolutie Audio)
    Het pictogram geeft de Hoge-Resolutie Audio-inhoud aan.
    (D)Linkervenster

U kunt wisselen tussen de volgende weergaven:

• De lijst met nummers of afspeellijsten
    • Het overdrachtscherm

* (A)Details over de afspeelbedieningen

Schermafbeeldingen van het weergavebedieningsgebied. Voor meer informatie over elk item, raadpleegt u de tekst.

(1)

/ (Afspelen/pauzeren)
    Klik op de knop om het afspelen te starten of pauzeren.
    (Stoppen)
    Klik op de knop om het afspelen te stoppen.
    (Terug)
    Klik op de knop om naar het begin van het huidige nummer te gaan.
    Klik twee keer snel op de knop om naar het begin van het vorige nummer te gaan.
    Houd de knop ingedrukt om tijdens het afspelen een nummer achteruit te spoelen.
    (Volgende)
    Klik op de knop om naar het begin van het volgende nummer te gaan. Houd de knop ingedrukt om tijdens het afspelen een nummer vooruit te spoelen.

(2)

Volume
    Verplaats de schuifregelaar van links naar rechts om het volumeniveau in te stellen.

(3)

Dempen uit /Dempen
    Klik op de knop om het geluid te onderbreken. Als u nogmaals op de knop klikt, keert het geluid terug naar het oorspronkelijke volumeniveau.

(4)

Afspeelpositie
    Klik op de knop om de afspeelpositie weer te geven.
    Verplaats de schuifregelaar of selecteer de gewenste positie om de afspeelpositie aan te passen.

(5)

Toont het item dat momenteel wordt afgespeeld.
    Klik op de knop om de inhoud die momenteel wordt afgespeeld, weer te geven.

(6)

Equalizer
    Klik op de knop om de geluidskwaliteit in te stellen met behulp van de equalizerfunctie.
    Klik nogmaals op de knop om terug te keren naar het nummerzoekscherm.

(7)

Afspeelfunctie
    Klik op de gewenste afspeelfunctie. ([Normaal], [Alles herhalen], [Nummer herhalen], [Shuffle], [Shuffle+herhalen])