Music Center for PC

  Hoge-Resolutie Audio-inhoud afspelen (Music Center for PC Ver.1.0)

  Hoge-Resolutie Audio verwijst naar inhoud in een indeling met een hogere geluidskwaliteit dan de cd-norm. Plaats de Hoge-Resolutie Audio-inhoud in de bibliotheek van "Music Center for PC". Vervolgens kunt u genieten van de inhoud met een hoge geluidskwaliteit op de volgende apparaten:

  • Een USB-DAC-compatibel apparaat
  • Een Hoge-Resolutie Audio-compatibel apparaat dat is aangesloten op een thuisnetwerk

  U kunt ook de Hoge-Resolutie Audio-inhoud afspelen op uw computer. De geluidskwaliteit kan echter varieren, afhankelijk van de omgeving of de technische gegevens.

  Hint

  • Als u Hoge-Resolutie Audio-inhoud overdraagt naar een WALKMAN®, kunt u genieten van de inhoud met een hoge geluidskwaliteit. (Alleen voor een Walkman die compatibel is met de Hoge-Resolutie Audio-indeling.)

  Hoge-Resolutie Audio-inhoud afspelen op een USB-DAC-compatibel apparaat

  Er zijn twee manieren om af te spelen: "ASIO" en "Uitsluiten WASAPI". Selecteer een manier aan de hand van uw audio-omgeving. Als u "ASIO" selecteert, installeert u het correcte Windows USB-stuurprogramma voor het USB-DAC-compatibele apparaat. Download van tevoren het USB-stuurprogramma voor het USB-DAC-compatibele apparaat. Het USB-stuurprogramma is beschikbaar op de ondersteuningswebsite.

  1. Sluit een USB-DAC-compatibel apparaat aan op de computer.
  2. Selecteer [Instellingen] in het menu [Tools].
  3. Klik op [Audio-uitvoerinstellingen] (A). Selecteer vervolgens [ASIO] of [Uitsluiten WASAPI] (B) onder [Uitvoermodus]. Selecteer in de vervolgkeuzelijst het stuurprogramma dat overeenkomt met het aangesloten apparaat.
   Schermafbeeldingen van [Audio-uitvoerinstellingen]. Voor meer informatie over de procedure raadpleegt u de tekst.
  4. Als u op [Instellingen...] (C) klikt, wordt een instelscherm weergegeven. Selecteer op dat scherm [Entrust-instelling: stelt automatisch de optimale uitvoerindeling in.] of [Handmatige instelling: u kunt de gewenste uitvoerindeling instellen (kwantiseringsbits, samplingsnelheid).] (D). Klik vervolgens op [OK].
   Schermafbeelding van [Instellingen: Uitvoerindeling]. Voor meer informatie over de procedure raadpleegt u de tekst.
  5. Klik op [OK] om het instelscherm te sluiten. Start vervolgens het afspelen van de Hoge-Resolutie Audio-inhoud.

  Opmerking

  • Als de inhoud kan niet worden afgespeeld nadat het USB-DAC-compatibele apparaat is losgekoppeld van de computer, voert u de volgende stappen uit:
   1. Selecteer [Instellingen] in het menu [Tools].
   2. Klik op [Audio-uitvoerinstellingen]. Selecteer vervolgens [DirectSound (standaard)] onder [Uitvoermodus].

  Hoge-Resolutie Audio-inhoud afspelen op een computer

  De volgende instellingen worden aanbevolen wanneer u Hoge-Resolutie Audio-inhoud in "Music Center for PC" afspeelt. U kunt genieten van inhoud via luidsprekers of een hoofdtelefoon aangesloten op de computer.

  1. Geef het scherm [Geluid] weer.

   Klik op [Configuratiescherm]. Selecteer vervolgens [Geluid] onder [Hardware en geluiden].

  2. Selecteer een luidspreker op het tabblad [Afspelen], en klik vervolgens op [Eigenschappen].
  3. Op het tabblad [Geavanceerd] selecteert u [24-bits, 192000 Hz (Studiokwaliteit)] in de vervolgkeuzelijst voor de standaardindeling en klikt u vervolgens op [OK].

  Opmerking

  • Als u naar Hoge-Resolutie Audio-inhoud luistert via de luidsprekers van de computer, heeft het uitgevoerde geluid niet de oorspronkelijke geluidskwaliteit. Om inhoud af te spelen in de oorspronkelijke geluidskwaliteit, sluit u een USB-DAC-compatibel apparaat aan op de computer.

  Hint

  • Als u [24-bits, 192000 Hz (Studiokwaliteit)] niet kunt selecteren, selecteert u de hoogste numerieke waarde op uw computer. Nadat u de instellingen hebt gewijzigd, start u "Music Center for PC" en speelt u de Hoge-Resolutie Audio-inhoud af.