Nummers afspelen via een thuisnetwerk (Music Center for PC Ver.1.0)

U kunt nummers afspelen in de bibliotheek van "Music Center for PC" met behulp van een netwerk-compatibel audioapparaat.

Nummers afspelen door uitvoer door te sturen naar een netwerk-compatibel audioapparaat

1. Sluit de computer en het netwerk-compatibele audioapparaat aan op hetzelfde thuisnetwerk.

Voor meer informatie over de aansluitmethode, raadpleegt u de gebruiksaanwijzing van het apparaat.

2. Selecteer [Instellingen] in het menu [Tools].
    3. Klik op [Audio-uitvoerinstellingen] (A) en plaats een vinkje in het selectievakje voor [Netwerkapparaat] (B). Klik vervolgens op [Instellingen...] (C).
      Schermafbeelding van [Audio-uitvoerinstellingen]. Voor meer informatie over de procedure raadpleegt u de tekst.
    4. Selecteer het apparaat waarnaar u de uitvoer wilt doorsturen in de lijst onder [Selecteer netwerkapparaat] (D). Klik vervolgens op [OK] om het venster te sluiten.
      Schermafbeelding van [Selecteer netwerkapparaat]. Voor meer informatie over de procedure raadpleegt u de tekst.

Hint

• Als het apparaat waarnaar u de uitvoer wilt doorsturen niet in de lijst staat, controleert u of het apparaat is ingeschakeld en of de netwerkinstellingen correct zijn geconfigureerd.
    5. Begin een nummer af te spelen.

Nummers afspelen door gebruik te maken van de bibliotheek van "Music Center for PC" vanaf een netwerk-compatibel audioapparaat (serverfunctie)

U kunt nummers in de bibliotheek van "Music Center for PC" via een netwerk afspelen met behulp van een netwerk-compatibel audioapparaat.

1. Sluit de computer en het netwerk-compatibele audioapparaat aan op hetzelfde thuisnetwerk.

Voor meer informatie over de aansluitmethode, raadpleegt u de gebruiksaanwijzing van het apparaat.

2. Selecteer [Instellingen] in het menu [Tools].
    3. Klik op [Medium delen] (A) en plaats een vinkje in het selectievakje voor [Medium delen met lokaal netwerkapparaat] (B).
      Voer vervolgens een willekeurige bibliotheeknaam in het tekstvak voor [Bibliotheeknaam:] (C) in. Klik op [OK] om het venster te sluiten.
      Schermafbeelding van [Medium delen]. Voor meer informatie over de procedure raadpleegt u de tekst.

U hebt de naam van de bibliotheek nodig die u in deze stap invoert. De naam van de bibliotheek is vereist om de bibliotheek van "Music Center for PC" te identificeren wanneer het netwerk-compatibele apparaat toegang zoekt tot de bibliotheek.

Hint

• Plaats een vinkje in het selectievakje [Automatisch bibliotheektoegang voor nieuw apparaat toestaan]. Toegang tot de bibliotheek wordt automatisch toegestaan wanneer een nieuw apparaat wordt aangesloten op het netwerk.
      • Plaats een vinkje in het selectievakje [Verlaag audio met hoge resolutie naar cd-kwaliteit]. Geluidshaperingen of andere problemen tijdens het afspelen van Hoge-Resolutie Audio-inhoud kunnen zo worden verbeterd.
    4. Krijg toegang tot de bibliotheek van "Music Center for PC" door het netwerk-compatibele audioapparaat te bedienen en het afspelen van een nummer te starten.

Houd "Music Center for PC" open gedurende deze tijd. Als u de computer afsluit of "Music Center for PC" sluit, kan het audioapparaat geen toegang krijgen tot de bibliotheek.
      Voor informatie over de bediening van het audioapparaat, raadpleegt u de gebruiksaanwijzing van het audioapparaat.