Inhoud zoeken (Music Center for PC Ver.1.0)

U kunt op twee manieren naar inhoud zoeken: met de indexzoekfunctie en met de trefwoordzoekfunctie.

Indexzoekfunctie

U kunt een grote hoeveelheid inhoud snel doorzoeken met de indexzoekfunctie.
    (Als de equalizer wordt weergegeven in de ontdekkingszone, klikt u opnieuw op (A) [Equalizer]. Het scherm wordt omgeschakeld.)

Schermafbeelding die de procedure toont voor de indexzoekfunctie. Voor meer informatie over de procedure raadpleegt u de tekst.
    1. Klik op [Muziekbibliotheek] of [Podcasts] (B).
    2. Selecteer de zoekknop (C).
      • (Artiest zoeken):

Zoek naar nummers van de geselecteerde artiest.

• (Ontdekkingstrein):

Het omslagontwerp of de miniaturen van de nummers worden in een willekeurige reeks weergegeven.

• (Genre zoeken):

Zoek naar nummers die overeenkomen met het geselecteerde genre.

• (Podcast zoeken):

Zoek naar podcasts aan de hand van de naam van een podcast.

Hint

• Items met de meeste inhoud die in "Music Center for PC" zijn geregistreerd, worden in de lijst met het grootste lettertype weergegeven.

Trefwoordzoekfunctie

Als u een trefwoord invoert in het zoekveld (A), wordt de inhoud waarin het trefwoord voorkomt, weergegeven in de lijst.

Schermafbeelding die de procedure toont voor de trefwoordzoekfunctie. Voor meer informatie over de procedure raadpleegt u de tekst.

Klik op (B) [Schakelt het zoekdoel.] om de zoekvoorwaarden voor de lijst te wijzigen. U kunt de zoekresultaten beperken.

Klik op [Wissen] (C) om het trefwoord dat u hebt ingevoerd te verwijderen. De lijst met inhoud verschijnt weer op het scherm.