De DSEE (Digital Sound Enhancement Engine)-functie gebruiken (Music Center for PC Ver.1.0)

De DSEE-functie verbetert de geluidskwaliteit van gecomprimeerde geluidsbronnen. Nummers kunnen worden afgespeeld met natuurlijk, ruimtevullend geluid dat bijna gelijk is aan de oorspronkelijke geluidsbron.

Selecteer [DSEE-instellingen...] in het menu [Tools]. Plaats vervolgens een vinkje bij [Gebruik DSEE bij afspelen] op het scherm [DSEE-instellingen]. Verplaats de schuifregelaar voor [DSEE-sterkte:] om de intensiteit van de DSEE-functie in te stellen.

Opmerking

• De DSEE-functie werkt niet effectief voor het afspelen van niet-gecomprimeerde inhoud, zoals audio-cd's of Hoge-Resolutie Audio-inhoud.
      De DSEE-functie werkt mogelijk ook niet naar behoren voor nummers in bepaalde compressie-indelingen.