De geluidskwaliteit handmatig aanpassen (Music Center for PC Ver.1.0)

Schermafbeelding die de procedure toont voor het handmatig aanpassen van de equalizerinstellingen. Voor meer informatie over de procedure raadpleegt u de tekst.

Tijdens het afspelen van een nummer waarvan u de geluidskwaliteit wilt aanpassen, klikt u op (A) [Equalizer] - [Aanpassen] (B). De schuifregelaars (C) worden weergegeven op het scherm. De schuifregelaars zijn gerangschikt op frequentie van links naar rechts (van lage naar hoge tonen). Verplaats elke schuifregelaar om de geluidskwaliteit in te stellen.

Schermafbeelding die de procedure toont voor het handmatig aanpassen van de equalizerinstellingen. Voor meer informatie over de procedure raadpleegt u de tekst.

Klik op [Toevoegen aan voorinstellingen] (D) om de aangepaste geluidskwaliteit op te slaan als een equalizer-voorinstelling.
    De opgeslagen equalizer-voorinstelling wordt weergegeven in de lijst met voorinstellingen.

De instelling terugzetten in de niet-aangepaste geluidskwaliteit

Selecteer [UIT] op het equalizerscherm.

Hint

• Om een opgeslagen equalizer-voorinstelling te verwijderen, klikt u op [Verwijderen] (E) terwijl de gewenste equalizer-voorinstelling is geselecteerd.
      U kunt de originele equalizer-voorinstellingen niet verwijderen.
    • Zelfs als u het equalizerscherm sluit zonder de aangepaste geluidskwaliteit op te slaan als een equalizer-voorinstelling, worden nummers afgespeeld met de aangepaste geluidskwaliteit.