Het overdrachtscherm gebruiken (Music Center for PC Ver.1.0)

In dit hoofdstuk wordt het overdrachtscherm beschreven.

Sluit de WALKMAN® aan op de computer en klik in het linkervenster op [Overdragen naar apparaat] (A). Het overdrachtscherm wordt weergegeven.

Schermafbeeldingen van het overdrachtscherm. Voor meer informatie over elk item, raadpleegt u de tekst.
    • (B) [Importeren naar bibliotheek.]

U kunt nummers vanaf de Walkman importeren in de bibliotheek van "Music Center for PC".

• (C) [Overdragen naar apparaat/medium.]

U kunt inhoud vanuit "Music Center for PC" overdragen naar de Walkman.

• (D) Keuzemenu voor aangesloten apparaten

U kunt een aangesloten apparaat selecteren dat u wilt aanwijzen als de bestemming.

• (E) [Sluit deze lijst.]
    • (F) Lijst met inhoud (Walkman)

De inhoud die is opgeslagen op de Walkman, wordt hier weergegeven.
      U kunt ook inhoud selecteren of verwijderen met de volgende knoppen.

• [Alles selecteren]:
        U kunt alle inhoud die in de lijst wordt weergegeven in een keer selecteren.
      • [Verwijder alle geselecteerde items]:
        U kunt de inhoud die in de lijst wordt weergegeven, verwijderen.
    • (G) Capaciteitweergavegebied

De vrije ruimte op de Walkman wordt hier weergegeven.

• (H) [Overdrachtinstellingen]

U kunt het scherm [Walkman overdrachtinstellingen] weergeven.
      U kunt de instellingen voor de overdrachtsfunctie voor nummers, enz., configureren.

• (I) [Annuleren]

U kunt de overdracht annuleren.

• (J) Statusweergavegebied

U kunt het nummer, de bestandsgrootte en de voortgang van de overdracht controleren voor de inhoud die hier aan de linkerkant van het scherm wordt weergegeven.