Inhoud op de WALKMAN® verwijderen (Music Center for PC Ver.1.0)

U kunt inhoud op de Walkman verwijderen met behulp van "Music Center for PC".
    Volg de onderstaande procedure om onnodige inhoud te verwijderen en de vrije opslagcapaciteit van de Walkman te vergroten.

Schermafbeelding die de procedure toont voor het wissen van inhoud vanaf de Walkman. Voor meer informatie over de procedure raadpleegt u de tekst.
    1. Sluit de Walkman aan op de computer.
    2. Klik op [Overdragen naar apparaat] (A).

Het overdrachtscherm wordt weergegeven.

3. Selecteer de Walkman (B) waar vanaf u inhoud wilt verwijderen.
    4. Selecteer het type of de weergavefunctie van de inhoud (C).

Selecteer het type of de weergavefunctie van de inhoud die u wilt verwijderen zodat de inhoud wordt weergegeven in de lijst aan de rechterkant van het scherm.
      Als [Inhoudstype] niet wordt weergegeven, gaat u naar de volgende stap.

5. Selecteer de inhoud die u wilt verwijderen (D).
    6. Klik op [Verwijder alle geselecteerde items] (E).

Een bevestigingsscherm wordt weergegeven.

7. Klik op [Ja].