Nummers toevoegen aan een afspeellijst of nummers verwijderen vanaf een afspeellijst (Music Center for PC Ver.1.0)

U kunt nummers toevoegen aan een aangemaakte afspeellijst of nummers verwijderen vanaf een afspeellijst.
    Zelfs als u nummers vanaf een afspeellijst verwijdert, blijven de nummers in de bibliotheek. U kunt de nummers weer toevoegen aan de afspeellijst.

Nummers toevoegen aan een afspeellijst

1. Klik op [Aanmaken en bewerken] (A) naast [Afspeellijst].
      Schermafbeelding wanneer [Aanmaken en bewerken] is geselecteerd. Voor meer informatie over de procedure raadpleegt u de tekst.

Het bewerkingsscherm voor de afspeellijst wordt weergegeven.

2. Selecteer de afspeellijst (B) waaraan u nummers wilt toevoegen.
      Schermafbeelding wanneer een afspeellijst is geselecteerd. Voor meer informatie over de procedure raadpleegt u de tekst.
    3. Klik op [Muziek] (C).
    4. Selecteer de nummers die u wilt toevoegen aan de afspeellijst.
    5. Klik op (D) [Voegt een of meer nummers toe aan de afspeellijst.].
    6. Nadat u klaar bent met het toevoegen van nummers, klikt u op [Bewerken en sluiten] (E) naast [Afspeellijst].

Nummers verwijderen vanaf een afspeellijst

1. Klik op [Aanmaken en bewerken] (A) naast [Afspeellijst].
      Schermafbeelding wanneer [Aanmaken en bewerken] is geselecteerd. Voor meer informatie over de procedure raadpleegt u de tekst.

Het bewerkingsscherm van de afspeellijst wordt weergegeven.

2. Dubbelklik op de afspeellijst (B) waarop de nummers staan die u wilt verwijderen. Selecteer vervolgens de nummers die u wilt verwijderen.
      Schermafbeelding wanneer een afspeellijst is geselecteerd. Voor meer informatie over de procedure raadpleegt u de tekst.
    3. Klik op [Verwijder alle geselecteerde items] (C).
    4. Nadat u klaar bent met het verwijderen van nummers, klikt u op [Bewerken en sluiten] (D) naast [Afspeellijst].