Een afspeellijst verwijderen (Music Center for PC Ver.1.0)

Schermafbeelding die de procedure toont voor het wissen van een afspeellijst. Voor meer informatie over de procedure raadpleegt u de tekst.
    1. Klik op [Afspeellijst] (A).
    2. Selecteer de afspeellijst die u wilt verwijderen in de lijst met afspeellijsten (B).
    3. Klik op [Verwijder alle geselecteerde items] (C).
    4. Klik op [OK].

Hint

• Zelfs als u een afspeellijst of dynamische afspeellijst verwijdert, blijven de nummers op de afspeellijst in de bibliotheek.