Informatie over de inhoud/afspeellijst wijzigen (Music Center for PC Ver.1.0)

U kunt de informatie over de inhoud (zoals de titel van het nummer, de naam van de artiest of het genre) wijzigen.

1. Klik in het linkervenster op [Muziek] of [Afspeellijst].
    2. Selecteer de inhoud die u wilt wijzigen in de lijst met inhoud.
    3. Klik op [Bewerken] of klik met de rechtermuisknop op de inhoud, en selecteer [Eigenschappen].
    4. Wijzig de items.
    5. Klik op [OK].

Opmerking

• U kunt informatie (zoals de titels van nummers) van inhoud die op dat momenteel wordt overgedragen, niet wijzigen.

Hint

• Wanneer u de informatie van een nummer wijzigt, wordt het nummer opnieuw ingedeeld op artiest of album.