Beperkingen bij het bewerken van inhoud (Music Center for PC Ver.1.0)

Wanneer u nummers verwijdert

• Als u een nummer verwijdert dat werd toegevoegd aan een afspeellijst of dynamische afspeellijst uit de bibliotheek, wordt het nummer ook verwijderd uit de afspeellijst of dynamische afspeellijst.
    • Als u op [Verwijder uit bibliotheek en verwijder uit computer.] klikt wanneer u een nummer verwijdert, wordt het ingevoerde nummer verwijderd uit de bronmap op de computer. In dit geval kan het nummer niet worden gebruikt door andere software, aangezien het nummer volledig van de computer is verwijderd. U kunt de locatie van het bestand controleren op het eigenschappen-scherm voor het nummer.

Wanneer u nummers samenvoegt of opsplitst

• U kunt nummers in de MP3-indeling samenvoegen of opsplitsen. U kunt ook nummers samenvoegen of opsplitsen die voldoen aan beide volgende voorwaarden:
      • De nummers zijn compatibel met OpenMG
      • De nummers zijn van het ATRAC-formaat of PCM-formaat
      Om de bovenstaande voorwaarden te controleren, opent u het eigenschappen-scherm voor het nummer. Als "OpenMG Audio (ATRAC3)", "OpenMG Audio (ATRAC3plus)" of "OpenMG Audio (PCM)" wordt weergegeven, kunt u de nummers samenvoegen of opsplitsen.
    • U kunt nummers die momenteel worden afgespeeld of overgedragen niet samenvoegen of opsplitsen.