Back-upgegevens terugzetten (Music Center for PC Ver.1.0)

Opmerking

• Zet de computer niet in een niet-actieve staat, zoals de slaapstand, terwijl u de gegevens terugzet.
      De gegevens kunnen verloren gaan of het terugzetten kan mislukken.
    • Als u opgesplitste back-upgegevens op een andere computer herstelt, kopieert u van tevoren alle back-upgegevens naar een nieuwe map.
    1. Selecteer [Back-upgegevens van Music Center for PC] in het menu [Tools].
    2. Klik op [Herstel geback-upte Music Center-gegevens naar deze computer] en klik vervolgens op [Volgende >].

[Limieten en zaken om rekening mee te houden] wordt weergegeven.

3. Lees de [Limieten en zaken om rekening mee te houden] aandachtig door, en klik vervolgens op [Volgende >].
    4. Selecteer de gegevens die u wilt herstellen.

Klik op [Bladeren...] om het selectiescherm weer te geven. Selecteer de back-upgegevens die u wilt herstellen en klik vervolgens op [OK].

Hint

• Als u opgedeelde back-upgegevens op een andere computer herstelt, selecteert u de map die u van tevoren hebt voorbereid. Alle back-upgegevens moeten in deze map staan.
    5. Controleer de informatie van de back-upgegevens, en klik vervolgens op [Volgende >].
    6. Geef een herstelbestemming op.
    7. Klik op [Volgende >].

Wanneer het bevestigingsdialoogvenster wordt weergegeven, bevestigt u het bericht en klikt u op [Ja].

8. Bevestig het bericht en klik vervolgens op [Starten].
    9. Nadat het herstellen voltooid is, klikt u op [Afsluiten].