Bibliotheken overzetten van "Media Go" naar "Music Center for PC" (Music Center for PC Ver.1.0)

Wanneer u "Music Center for PC" op een computer installeert, kunt u tegelijkertijd de bibliotheek van "Media Go" importeren. Als u de bibliotheek niet kunt importeren tijdens de installatie, geeft u de locatie van de bibliotheek op en importeert u de gegevens later.

Opmerking

Bibliotheken importeren tijdens het installeren van "Music Center for PC"

De bibliotheek van "Media Go" is doorgaans opgeslagen in de map [Muziek] op uw computer. Het volgende venster wordt weergegeven wanneer u "Music Center for PC" voor de eerste keer start nadat u de applicatie hebt geinstalleerd. Plaats een vinkje bij de [[Muziek]-Map] en klik op [OK]. De bibliotheek wordt geimporteerd. Als er bestanden zijn die nieuw aan deze map zijn toegevoegd, wordt de bibliotheek automatisch geimporteerd wanneer u "Music Center for PC" de volgende en de daarop volgende keren start.

Dialoog: Importeer audiobestanden op de computer naar Music Center for PC.

Bibliotheken importeren door de opslaglocatie op te geven

Als u sommige bibliotheken niet kunt importeren wanneer u "Music Center for PC" voor de eerste keer start, importeert u deze door de bestandslocatie op te geven.

1. Bevestig de bestandslocatie.

Start "Media Go" en selecteer vervolgens [Bestand] - [Media in collectie toevoegen/verwijderen]. Bevestig de locatie van de bibliotheek die u wilt importeren in de lijst met [Gecontroleerde mappen]. Maak zo nodig een notitie van de opslaglocatie. Klik vervolgens op [OK] en sluit "Media Go".

2. Start "Music Center for PC".
    3. Selecteer [Instellingen] in het menu [Tools].
    4. Klik op [Bestand importeren] en klik vervolgens op [Elke map toevoegen...].
    5. Geef de bestandslocatie op die u in stap 1 hebt bevestigd, en klik vervolgens op [OK].
    6. Klik op [OK], en sluit vervolgens het instellingenvenster.

De opgegeven map wordt toegevoegd aan de bibliotheekmap. Vervolgens wordt de inhoud van de map geimporteerd in "Music Center for PC".

Hint

• U kunt ook de bibliotheken voor andere applicaties dan "Media Go" importeren. Volg dezelfde procedure zoals beschreven in dit onderwerp.
    • Als u nieuwe muziekbestanden toevoegt aan de bibliotheekmap, worden de muziekbestanden automatisch toegevoegd aan de bibliotheek van "Music Center for PC".
      Als echter in het verleden een muziekbestand uit de bibliotheek is verwijderd, wordt het bestand uitgesloten van de bestanden die kunnen worden geimporteerd. Als gevolg daarvan wordt het muziekbestand mogelijk niet herkend door de bibliotheek van "Music Center for PC", zelfs niet als het bestand wordt toegevoegd aan de bibliotheek.
      In dit geval sleept u de muziekbestand-directory via Windows Verkenner. Op deze manier kunt u het muziekbestand weer toevoegen aan de bibliotheek.