Een bestandsindeling opgeven voor het importeren van nummers vanaf een audio-cd (Music Center for PC Ver.1.0)

U kunt de bestandsindeling opgeven in de instellingen van "Music Center for PC" wanneer u nummers van een audio-cd importeert.

1. Selecteer [Instellingen] in het menu [Tools].
      Selecteer [Instellingen].
    2. Nadat het venster [Instellingen] wordt afgebeeld, klikt u op [Cd importeren/afspelen] in het linkerdeelvenster.
      Selecteer daarna de bestandsindeling voor de te importeren nummers met behulp van de afrolmenu's [Indeling] en [Bitrate] onder [Instellingen Cd-import].
      Selecteer de bestandsindeling onder [Bitrate].
    3. Klik op [OK] om het venster te sluiten.