Informatie over updates

• Music Center for PC 2.4.0 is uitgebracht.

2021-02-25

■Belangrijk

• Gebruikers van de Walkman® NW-A100-serie en NW-ZX500-serie

Update Music Center for PC en de ingebouwde software van uw product naar de nieuwste versies om de verbindingsstabiliteit te verbeteren. Als een van deze niet de nieuwste versie gebruikt, kunt u mogelijk geen verbinding maken tussen Music Center for PC en uw walkman.

Belangrijkste updatedetails

• Gestopt met het verzamelen van informatie of gegevens in deze toepassing en verwijderde de functie van het verzenden van hen.
      • De bedrijfsstabiliteit is verbeterd.
    • Music Center for PC 2.3.0 is uitgebracht.

2020-08-04

■Belangrijk

• Gebruikers van de Walkman® NW-A100-serie en NW-ZX500-serie

Update Music Center for PC en de ingebouwde software van uw product naar de nieuwste versies om de verbindingsstabiliteit te verbeteren. Als een van deze niet de nieuwste versie gebruikt, kunt u mogelijk geen verbinding maken tussen Music Center for PC en uw walkman.

Belangrijkste updatedetails

• De app wordt automatisch weergegeven op het overdrachtsscherm wanneer de Walkman is verbonden
      • De app schakelt automatisch over naar Importeer vanaf CD-scherm wanneer CD wordt ingevoegd
      • De app controleert of dezelfde nummers zijn opgenomen wanneer nummers aan een afspeellijst worden toegevoegd
      • Andere operationele stabiliteits- en prestatieverbeteringen
    • Music Center for PC 2.2.1 is uitgebracht.

2020-01-16

■Belangrijk

• Gebruikers van de Walkman® NW-A100-serie en NW-ZX500-serie

Update Music Center for PC en de ingebouwde software van uw product naar de nieuwste versies om de verbindingsstabiliteit te verbeteren. Als een van deze niet de nieuwste versie gebruikt, kunt u mogelijk geen verbinding maken tussen Music Center for PC en uw walkman.

Belangrijkste updatedetails

• Verbeterde verbindingsstabiliteit voor Walkman NW-A100-serie en NW-ZX500-serie
      • Andere operationele stabiliteits- en prestatieverbeteringen
    • Music Center for PC 2.2.0 is uitgebracht.

2019-10-24

■Belangrijk

Gebruikers van de Walkman® NW-A100-serie en NW-ZX500-serie dienen de update uit te voeren.
      De verbinding voor beide series wordt niet herkend bij gebruik van Music Center for PC versie 2.1.0 of lager.

Details belangrijkste updates

Via de antwoorden op ’Antwoorden op enquêtes’ op Muziekcentrum voor PC vanaf versie 2.0 hebben we nieuwe functies toegevoegd met betrekking tot verzoeken die we van onze gebruikers hebben ontvangen, en zijn we het gebruiksgemak met versie 2.1 blijven verbeteren.

• Walkman® NW-A100-serie en NW-ZX500-serie als compatibele apparaten toegevoegd.
      • De mogelijkheid toegevoegd om de weergavekleur van het Muziekcentrum voor PC (zwart, rood, blauw, groen, blauw, etc.) te wijzigen.
      • De mogelijkheid toegevoegd om een back-up en herstel van Mijn Bibliotheek te maken en te herstellen.
      • Functie voor het samenvouwen van albums toegevoegd aan de Mijn Bibliotheek albums, recent toegevoegde nummers en schermen met afspeellijsten.
      • De mogelijkheid toegevoegd om te zoeken naar ATRAC-bestanden in Mijn Bibliotheek en deze batchgewijs te converteren naar AAC of FLAC.
      • De mogelijkheid toegevoegd om de afstand in de lijstweergave te veranderen
      • De mogelijkheid toegevoegd om nummers op te slaan in Mijn Bibliotheek in FLAC-formaat.
      • Probleem opgelost waarbij afspeellijsten die in Media Go zijn gemaakt, opnieuw worden geladen, zelfs als ze uit de bibliotheek zijn verwijderd.
      • Andere operationele stabiliteit en prestatieverbeteringen
    • Music Center for PC 2.1.0 is uitgebracht.

2019-04-11

Belangrijkste inhoud van de update

• Een functie toegevoegd voor het verkrijgen van informatie zoals albumnamen, songnamen en cover-art in andere gevallen dan het importeren van nummers van een muziek-cd
      • Er is een probleem opgelost bij het importeren van compilatiealbums waarbij de nummers niet in hetzelfde album in Mijn bibliotheek zijn gegroepeerd
      • Verbeterde zoekfunctie in Mijn bibliotheek
      • Een functie toegevoegd om de selectie van "Als lijst weergeven" in andere schermen dan het albumlijstscherm in te schakelen
      • Een functie toegevoegd voor het samenvouwen van albums in het scherm Details van artiesten in Mijn bibliotheek
      • Een functie toegevoegd voor het openen van het corresponderende scherm waartoe het nummer behoort, van de naam van het nummer, de albumnaam of de artiestennaam van het nummer dat wordt afgespeeld
      • Een functie toegevoegd om vast te stellen of het daadwerkelijke bestand van het nummer bestaat op de in de toepassing geregistreerde bestemming voor het opslaan
      • Andere operationele stabiliteitsverbeteringen
    • Music Center for PC 2.0.2 is uitgebracht.

2018-11-05

Belangrijkste inhoud van de update

• Probleem aangepakt waarbij van sommige cd's geen liedjes geïmporteerd konden worden
    • Music Center for PC 2.0.1 is uitgebracht.

2018-11-01

Belangrijkste inhoud van de update

• Verbeterde prestaties van de beeldtekensnelheid in My Library
      • Probleem aangepakt waarbij de pc met de Windows 10 update van oktober 2018, de toepassing niet opstart in offline-status
      • Probleem aangepakt waarbij van sommige cd's geen liedjes geïmporteerd konden worden
      • Verbetering van andere problemen zoals operationele stabiliteit
    • Music Center for PC 2.0.00 is uitgebracht.

2018-10-04

Belangrijkste inhoud van de update

• Bevat een nieuw ontwerp
      • Functie toegevoegd om de tekengrootte en de grootte van de omslagafbeelding te wijzigen
      • Functie toegevoegd om nummers en afspeellijsten die niet overgebracht zijn naar het aangesloten apparaat, weer te geven in een lijst
      • Respons op kwetsbaarheid tijdens software-update
    • Music Center for PC 1.0.02 is uitgebracht.

2017-12-21

Belangrijkste inhoud van de update

• Verbeterde operationele stabiliteit en beveiligingsniveau
    • Music Center for PC 1.0.01 is uitgebracht.

2017-11-20

Belangrijkste inhoud van de update

• Het probleem waarbij een Windows-beeldscherminstelling niet werd toegepast, is opgelost
      • Verbeterde operationele stabiliteit en beveiligingsniveau
    • Music Center for PC 1.0.00 is uitgebracht.

2017-08-29

"Music Center for PC" is een applicatie voor het ordenen en overdragen van muziek op audioapparaten. U kunt nummers overdragen naar de WALKMAN® of Hoge-Resolutie Audio-inhoud afspelen.