Wat is het verschil tussen "Music Center for PC" en "Media Go"?

"Music Center for PC" ondersteunt nieuwe audio-indelingen. Bovendien, zijn de belangrijkste functies van "Music Center for PC" het afspelen of beheren van nummers, en het overdragen van nummers naar de audioapparaten, zoals de WALKMAN®, met behulp van een computer. In "Music Center for PC" ontbreken echter de functies voor video's en foto's.

Zie de onderstaande tabel voor de verschillen in functies tussen "Music Center for PC" en "Media Go".

Vergelijking van functies tussen "Music Center for PC" en "Media Go"
    Algemene functies Music Center for PC Versie 2.0 of hoger Music Center for PC Versie 1.x Media Go
    Afspelen van muziekinhoud Compatibel Compatibel Compatibel
    Afspelen van Hoge-Resolutie Audio (FLAC, DSD) Compatibel Compatibel Compatibel
    DSEE HX Compatibel
    Wachtrij voor afspelen Compatibel
    Equalizer Compatibel Compatibel Compatibel
    Ophalen van illustraties of metadata U kunt illustraties of metadata alleen ophalen wanneer u nummers importeert vanaf een audio-cd. Compatibel Compatibel
    Beheren van muziekinhoud, bewerken van metadata en ondersteuning voor afspeellijsten Compatibel Compatibel Compatibel
    Ondersteuning voor podcasts   Filmpjes worden niet ondersteund. Compatibel
    Afspelen van filmpjes en foto's     Compatibel
    Opsplitsen of samenvoegen van muziekbestanden Alleen opsplitsen is beschikbaar. Compatibel Compatibel
    Bewerken van bestanden met songteksten     Compatibel
    Ondersteuning voor audioapparaten, zoals de Walkman Music Center for PC Versie 2.0 of hoger Music Center for PC Versie 1.x Media Go
    Overdragen van muziekinhoud Compatibel Compatibel Compatibel
    Overdracht van podcastbestanden   Filmpjes worden niet ondersteund. Compatibel
    Overdragen van filmpjes en foto's     Compatibel
    Importeren van muziekinhoud vanaf het audioapparaat Compatibel Compatibel Compatibel
    Overdragen/importeren van afspeellijsten Compatibel Compatibel Compatibel
    Overdragen van nummers of afspeellijsten die nog niet zijn overgedragen Compatibel
    Overdragen van bestanden met songteksten Compatibel Compatibel Compatibel
    Afzonderlijk overdragen van audiobestanden voor het leren van talen Compatibel Compatibel Compatibel
    Overig Music Center for PC Versie 2.0 of hoger Music Center for PC Versie 1.x Media Go
    USB-DAC-uitgang Compatibel Compatibel Compatibel
    Functies voor een thuisnetwerk Filmpjes worden niet ondersteund. Filmpjes worden niet ondersteund. Compatibel