Waar worden nummers die worden geïmporteerd in "Music Center for PC" opgeslagen?

De locatie waarin geïmporteerde nummers worden opgeslagen verschilt afhankelijk van hoe u de nummers importeert, bijvoorbeeld vanaf audio-cd's, muziekdownloadservices, enz., of door nummers te importeren die zijn opgeslagen op uw computer.

Als u nummers importeert vanaf audio-cd's, muziekdownloadservices, enz.

De geïmporteerde nummers worden opgeslagen in de map voor "Music Center for PC".

* Als u de locatie waarin bestanden worden opgeslagen hebt gewijzigd tijdens de installatie van "Music Center for PC", worden de nummers opgeslagen in de map die u hebt opgegeven.

U kunt de locatie waarin de nummers zijn opgeslagen controleren door de onderstaande stappen te volgen.

1. Klik op (Menu) in de linkerbovenhoek, en selecteer [instellingen] in het menu [Tools].
    2. Selecteer [Importeer bestand] en controleer daarna [Bestemming bestand].

Wanneer u nummers die op uw computer zijn opgeslagen importeert met behulp van [Importeer bestand…] of [Importeer map ...].

De geïmporteerde nummers worden niet opgeslagen in de map voor "Music Center for PC".
    De nummers blijven opgeslagen in hun oorspronkelijke locatie.

U kunt de locatie waarin de nummers zijn opgeslagen controleren door de onderstaande stappen te volgen.

1. Start "Music Center for PC".
    2. Klik op [] van een nummer waarvan u de locatie wilt controleren, en selecteer vervolgens [Eigenschappen].
    3. Het scherm Eigenschappen van het nummer wordt weergegeven. Selecteer het tabblad [Bestand].
    4. Bevestig de [Bestemming].