"Music Center for PC" herkent de Walkman A100-serie of ZX500-serie niet.

Probeer de volgende bediening.

1. Bevestig de update-informatie voor de Walkman en update vervolgens de systeemsoftware van de Walkman naar de nieuwste versie.

Controleer de supportwebsite voor het specifieke model.

2. Update Music Center for PC naar de nieuwste versie.

3. Koppel de Walkman los van uw computer en sluit hem daarna weer aan op de computer met behulp van een USB-kabel.
      Wanneer het bericht "Use USB for" wordt afgebeeld op het Walkman-scherm, plaatst u een vinkje bij [File Transfer] en selecteert u [OK].

Opmerking:

Als het bericht "Use USB for" niet op het scherm van de Walkman wordt weergegeven, ontgrendelt u het scherm van de Walkman.