Nummers importeren vanaf een audio-cd

U kunt nummers vanaf een audio-cd importeren in "Music Center for PC". De geïmporteerde nummers worden opgeslagen op de interne opslag (HDD/SSD).

In Music Center for PC ver. 2.3.0 of hoger wordt het scherm [Importeren vanaf CD] automatisch weergegeven wanneer u een muziek-CD plaatst.

1. Klik op [CD] (A) onder [Importeren] op de zijbalk.
    2. Plaats een audio-cd in het mediastation van de computer.

Als de computer is aangesloten op het internet, wordt automatisch muziekinformatie opgehaald.
      Als een beschikbare omslagontwerpafbeelding wordt gevonden, wordt deze automatisch geregistreerd.

Hint

• Voor meer informatie over ondersteunde bestandsindelingen die kunnen worden geïmporteerd vanaf audio-cd's, kijkt u bij "Belangrijkste kenmerken/Technische gegevens".
      • Als u de instelling van indelingen voor het importeren van nummers wilt wijzigen, klikt u op [] (B), en klikt u daarna op [Instellingen voor importeren van CD's].
    3. Plaats vinkjes (C) bij de nummers die u wilt importeren.
    4. Klik op [Importeren] (D).

Hint

Het importeren annuleren

• Klik op [Stoppen] (A).

Als sommige nummers al waren geïmporteerd voordat u annuleerde, worden de nummers opgeslagen in "Music Center for PC".

Het bestandsformaat opgeven voor het importeren van nummers vanaf cd 's

1. Klik op (Menu) in de linkerbovenhoek, en selecteer [instellingen] in het menu [Tools].
    2. Klik op [Importeren/afspelen vanaf CD] (A), en selecteer vervolgens [Formaat] en [Bitsnelheid] onder [Instellingen voor importeren van CD's] (B).
    3. Klik op [OK].