Nummers afspelen

1. Selecteer een categorie onder [Mijn bibliotheek] (A) op de zijbalk.
    2. Dubbelklik op het gewenste nummer in de lijst met inhoud.

Wanneer een (Geen bestand op de opslagbestemming) markering wordt afgebeeld naast een bestand dat u wilt afspelen, betekent dit dat de inhoud niet bestaat op de opslagbestemming.
      Dubbelklik op het nummer om de opslagbestemming opnieuw te selecteren.

De wachtrij voor afspelen gebruiken

De lijst met nummers die moeten worden afgespeeld verschijnt wanneer u op (Wachtrij voor afsp.) (B) klikt.
    U kunt de volgorde van de nummers wijzigen door te slepen en neer te zetten, of u kunt nummers uit de rij verwijderen door op [] te klikken.
    U kunt ook nummers toevoegen aan de rij door op [] voor het gewenste nummer in de lijst met inhoud te klikken, en daarna [Volgende afspelen] of [Aan wachtrij voor afspelen toevoeg.] te selecteren.