De afspeelfunctie voor een nummer wijzigen (herhaald afspelen/shuffle-afspelen)

U kunt de afspeelfunctie wijzigen. (Herhaald afspelen/shuffle-afspelen)

Herhaald afspelen

Eén nummer of alle nummers die in de lijst met inhoud worden weergegeven, herhaald afspelen.

Shuffle-afspelen

De nummers die in de lijst met inhoud worden weergegeven in willekeurige volgorde afspelen.

U kunt omschakelen tussen de shuffle-afspeelfunctie en de normale afspeelfunctie, en u kunt omschakelen tussen de functies voor herhaald afspelen door meerdere keren te klikken op (shuffle-afspelen) of (herhaald afspelen) bij de afspeelbedieningen (A).

• Husselen:
      De nummers in de afgebeelde lijst met inhoud in willekeurige volgorde afspelen.
    • Herhaal 1 nummer:
      Het volgende nummer herhaaldelijk afspelen. Als u naar deze functie overschakelt terwijl een nummer wordt afgespeeld, wordt het nummer herhaald afgespeeld.
    • Herhaal alles:
      Alle nummers in de afgebeelde lijst met inhoud herhaald afspelen. Als de albums worden weergegeven in [Mijn bibliotheek], worden de nummers in het geselecteerde album herhaaldelijk afgespeeld.

Hint

Wanneer u Afspelen op willekeurige volgorde alleen binnen het geselecteerde album of binnen de geselecteerde afspeellijst wilt weergeven, configureert u de instelling als volgt.

1. Klik op (Menu) in de linkerbovenhoek en selecteer [instellingen] in het menu [Tools].
    2. Selecteer [Geselecteerd bereik] onder [Het afspelen van songs].