De geluidskwaliteit aanpassen door een equalizer-voorinstelling te selecteren

Tijdens het afspelen van een nummer waarvan u de geluidskwaliteit wilt aanpassen, klikt u op (Equalizer) (A) en schakelt u de functie in door de schakelaar in te stellen op [Aan].

Selecteer de vervolgkeuzelijst (B) om de lijst met equalizer-voorinstellingen weer te geven. Selecteer vervolgens de gewenste voorinstelling uit de lijst. De geluidskwaliteit van het nummer dat momenteel wordt afgespeeld, wordt aangepast.

De instelling terugzetten in de niet-aangepaste geluidskwaliteit

Stel de schakelaar [Equalizer] in op [Uit].

Hint