Nummers verwijderen vanaf het audioapparaat

U kunt nummers verwijderen vanaf een audioapparaat, zoals de WALKMAN®, met behulp van "Music Center for PC".
    Volg de onderstaande procedure om onnodige nummers te verwijderen en de vrije opslagcapaciteit van het audioapparaat te vergroten.

1. Sluit het audioapparaat aan op de computer.
    2. Selecteer het aangesloten apparaat uit [OverBrengen en beheren] (A) op de zijbalk.

Het overdrachtscherm wordt weergegeven.

3. Klik op [Beheer songs op het apparaat] (B).
    4. Selecteer een nummer dat u wilt verwijderen.

Hint

• Om meerdere nummers te selecteren, selecteert u elk nummer terwijl u de [Ctrl]-toets ingedrukt houdt.
      • Om alle nummers te selecteren, drukt u op [A] terwijl u de [Ctrl]-toets ingedrukt houdt.
      • Om een reeks nummers te selecteren, selecteert u elk nummer terwijl u de [Shift]-toets ingedrukt houdt.
    5. Klik op [Menu] (C) van het nummer dat u wilt verwijderen.
    6. Klik op [Verwijderen].

Een bevestigingsscherm wordt weergegeven.

7. Klik op [Ja].