Een afspeellijst maken

Een afspeellijst is een lijst met verzamelde nummers om af te spelen.
    Door een afspeellijst te maken, kunt u alleen uw favoriete nummers afspelen. U kunt de nummers ook in de gewenste volgorde afspelen.
    U kunt afspeellijsten overdragen naar een audioapparaat, zoals de WALKMAN®.

1. Klik op [Menu] (B) van een nummer dat u wilt toevoegen aan een afspeellijst in de lijst met inhoud (A).

Hint

• Om meerdere nummers te selecteren, selecteert u elk nummer terwijl u de [Ctrl]-toets ingedrukt houdt.
      • Om alle nummers te selecteren, drukt u op [A] terwijl u de [Ctrl]-toets ingedrukt houdt.
      • Om een reeks nummers te selecteren, selecteert u elk nummer terwijl u de [Shift]-toets ingedrukt houdt.
    2. Klik op [Aan afspeellijst toevoegen], en selecteer vervolgens [Maak nieuw …].

Het scherm [Nieuwe afspeellijst aanmaken] wordt weergegeven.

3. Voer de naam van een afspeellijst in, en klik vervolgens op [Aanmaken].
    4. Voeg nummers toe aan de aangemaakte afspeellijst.

Wanneer u een nummer toevoegt aan Afspeellijst, wordt een waarschuwing afgebeeld in het geval hetzelfde nummer al bestaat in de afspeellijst, zodat u kunt kiezen of u hetzelfde nummer wilt registreren of niet.